Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorJacobsen, Karl-Otto
dc.contributor.authorSolheim, Roar
dc.contributor.authorAarvak, Tomas
dc.contributor.authorØien, Ingar Jostein
dc.contributor.authorKleven, Oddmund
dc.date.accessioned2019-01-02T07:38:33Z
dc.date.available2019-01-02T07:38:33Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.isbn978-82-426-3335-4
dc.identifier.issn1504-3312
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2578721
dc.description.abstractJacobsen, K.-O., Solheim, R., Aarvak, T., Øien, I.J. & Kleven, O. 2018. Snøuglas økologi og forekomst i Norge. Årsrapport 2018. NINA Rapport 1595. Norsk institutt for naturforskning Snøugleprosjektet ble startet i 2005, og er et samarbeid mellom Norsk institutt for naturforskning (NINA), Naturmuseum og Botanisk hage, Universitetet i Agder (NMB-UIA) og Norsk Ornitologisk Forening (NOF). Det ble ikke rapportert noen hekkinger av snøugle i Norge i 2018, men det foreligger hele 39 observasjoner i Nord-Norge. Disse er fordelt på 26 i Finnmark, 10 i Troms og 3 i Nordland. I tillegg har vi fått inn opplysninger om fem observasjoner i Sverige og en i Finland, hvorav de fleste er fra grensetraktene mot Norge. I 2018 hadde vi en snøugle med aktiv satellittsender fra merkeåret 2015, men i begynnelsen av juni 2018 sluttet denne å sende signaler. Vi gjennomførte kontroll av status for flere gamle hekkelokaliteter på Hardangervidda, samt samlet mytefjær i Finnmark og Troms.nb_NO
dc.description.abstractJacobsen, K.-O., Solheim, R., Aarvak, T., Øien, I.J. & Kleven, O. 2018. Ecology and occurrence of Snowy Owl in Norway. Annual Report 2018. NINA Report 1595. Norwegian institute for nature research. The Snowy Owl project, initiated in 2005, is a co-operation between the Norwegian Institute for Nature Research, Natural History Museum (University of Agder) and the Norwegian Ornithological Society. We are not aware of any nesting attempts of snowy owls in Norway in 2018. However, there was 39 observations in Northern Norway. One of the females instrumented with satellite transmitters in 2015 had active transmitter in 2017, but stopped sending signals in the beginning of June. We have checked the status of some more old breeding sites on the Hardanger mountain plateau, and collected moulted feathers for DNA-analysis in Finnmark and Troms county.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk Institutt for Naturforskning (NINA)nb_NO
dc.relation.ispartofseriesNINA Rapport;1595
dc.subjectSnøuglenb_NO
dc.subjectBubo scandiacusnb_NO
dc.subjectuglenb_NO
dc.subjectSatellitt telemetrinb_NO
dc.subjectVandringsmønsternb_NO
dc.subjectHabitatvalgnb_NO
dc.subjectBestandnb_NO
dc.subjectGenetikknb_NO
dc.subjecthistoriske hekkedatanb_NO
dc.subjectSnowy Owlnb_NO
dc.subjectowlnb_NO
dc.subjectSatellite telemetrynb_NO
dc.subjectMigration patternnb_NO
dc.subjectHabitat choicenb_NO
dc.subjectPopulationnb_NO
dc.subjectGeneticsnb_NO
dc.subjecthistorical breeding datanb_NO
dc.titleSnøuglas økologi og forekomst i Norge. Årsrapport 2018nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.rights.holder© Norsk institutt for naturforskning Publikasjonen kan siteres fritt med kildeangivelsenb_NO
dc.source.pagenumber24nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • NINA Rapport/NINA Report [1657]
    NINAs vanligste rapporteringsform til oppdragsgiver etter gjennomført forsknings-, overvåkings- eller utredningsarbeid.

Vis enkel innførsel