Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBrøseth, Henrik
dc.contributor.authorOdden, John
dc.contributor.authorLinnell, John Durrus
dc.date.accessioned2015-11-02T09:26:08Z
dc.date.available2015-11-02T09:26:08Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.citationBrøseth, H., Odden, J. & Linnell, J.D.C. 2003. Minimum antall familiegrupper, bestandsestimat og bestandsutvikling for gaupe i Norge i perioden 1996-2002. - NINA Oppdragsmelding 777. 29 s.nb_NO
dc.identifier.isbn82-426-1383-4
dc.identifier.issn0802-4103
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2358957
dc.description.abstractNINA Oppdragsmelding 777. gaupe, overvåking, store rovdyr, bestandsstørrelse, bestandsutvikling
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for naturforskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNINA Oppdragsmelding;777
dc.subjectGaupenb_NO
dc.subjectOvervåkingnb_NO
dc.subjectStore rovdyrnb_NO
dc.subjectBestandsstørrelsenb_NO
dc.subjectBestandsutviklingnb_NO
dc.subjectNINA Oppdragsmelding
dc.titleMinimum antall familiegrupper, bestandsestimat og bestandsutvikling for gaupe i Norge i perioden 1996-2002nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber29 s.nb_NO
dc.identifier.cristin1280712
dc.relation.projectAndre: Direktoratet for naturforvaltning
dc.description.localcode© Norsk institutt for naturforskning. Publikasjonen kan siteres fritt med kildeangivelse.nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Andre publikasjoner [75]
    Inneholder publikasjoner som ikke inngår i de øvrige seriene i NINA.

Vis enkel innførsel